На 110 хиляди е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 156: 1.8<=>2.0 - разлики и размисли ...
Collapse
X
-
Няма кво да го гледат. Направо го махай. Запази си го в мазата ако те е страх някой ден да не се наложи да го слагаш и си карай колата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Аз пък след 3,5 години каране без катализатор пак сложих не усетих разлика във вървенето само дето звука на колата няй накрая се промени и го няма гадното дрънчене при пеминаване през 3000 оборота
Първо бях пробвал с две резонансни гърнета едно след друго дрънчеше после отворих катализатора махнах питите на катализатора и сложиш права и затворих го взеда врънчи малко повече от двете резонансни гърнета и карах така много дълго време. сега си пазя гърнето с празния катализатор ако някой дена на "новия" ми катализатор му се разкаже играта.
Това което разбрах че дънчащия звук се появява някъде на входа на катализаторното гърне.
А между другото открих и от къде идва една неприятна вибрация при преминаване на мотора в режим ма моторна спирачка през 2000 оборота. "Новата" мека връзка която е произведена незнайно къде вибрираше или по точновъншната оплетка се удря в "хармониката на меката връзка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Аз явно съм случил на гърненце. Като ви чета тука постовете...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНяма кво да го гледат. Направо го махай. Запази си го в мазата ако те е страх някой ден да не се наложи да го слагаш и си карай колата.
Еми то махането е лесно,обаче ме притеснява звука.Като чета гледам нещо щяло да дрънка това ме притеснява много.
Comment
-
Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщениеЕми то махането е лесно,обаче ме притеснява звука.Като чета гледам нещо щяло да дрънка това ме притеснява много.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеЕто затова става дума http://www.hotwheels.com.sg/156%20lighten%20crank.htm
А иначе в платените обяви може да намериш такава...
Някой да предлага подобна "Демпферна шайба" за TS 2.0 16v ? (като тази в линка) Ако да моля линк/телефон/Л.С.
Благодаря предварително.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Тази не е демферна. Виж ферариста продава копие на тази. Доста хора в този форум сме с таква шайба. Няма да сгрешишDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТази не е демферна. Виж ферариста продава копие на тази. Доста хора в този форум сме с таква шайба. Няма да сгрешиш
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
Comment